Uw winkelwagen is leeg
Hier zijn maar een aantal modellen uitgelicht van de Perdok Euro Kassen. Omdat er zoveel kasmodellen en mogelijkheden zijn treft u alleen de Perdok Euro Kas 12 in de webshop aan. 
 
De enkelkapper is een vrijstaande Perdok Euro Kas. Leverbaar in twee breedte maten 236cm en 309cm. Type 22 de kleinste kas en type 39 de grootste.. Met een De kas is daarom ook geschikt om in te richten voor de overwintering van uw planten. Deze serie is leverbaar met een goothoogte van 180 cm of 200 cm. Ideaal voor het kweken van uw eigen groenten. Geleverd inclusief fundering en afvoeren tot op het maaiveld. 
 
Voor degene die een grotere hobbykas wil, of voor bijvoorbeeld scholen, dagverblijven, instellingen etc. zijn onze Breedkappers uitermate geschikt. De Breedkappers worden geleverd in een breedte van, 380cm, 457 cm, 530cm en 604 cm. De kas wordt geleverd inclusief brede goten, fundering en afvoeren tot op het maaiveld. Als er een brede schuifdeur wordt toegepast en de dorpel wordt verlaagd is de kas ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Deze brede deur zit standaard in de kas vanaf serie 53. De Breedkapper heeft standaard een brede goot. De luchtramen zijn uitgevoerd met spindels. Door de hogere nok is het klimaat aangenamer dan in een lagere tuinkas. De Breedkappers kunnen worden opgedeeld in meerdere afdelingen door gebruik te maken van tussengevels. De tussengevels worden geleverd met een 80 cm brede schuifdeur. Naast opdelen in meerdere afdelingen kan de voorgevel ook teruggezet worden zodat er een veranda / overkapping gecreëerd wordt voor bijvoorbeeld een zwembad. Mogelijkheden genoeg met een Perdok Euro Breedkapper.
 
De Perdok Euro Muurkassen worden geleverd met een schuifdeur aan de voorkant van de hobbykas of bij sommige typen aan de zijkant van de kas. In overleg met de klant kan de deur ook op een andere plek in de wanden geplaatst worden. Ook een muurkas is geschikt om te worden ingericht als wintertuin of tuinkamer. Als de kas wordt geisoleerd met noppenfolie en verwarmd wordt hebben de planten in de winter ook een prettig verblijf.
De muurkassen worden geleverd met een goothoogte van 180 cm of 200 cm. De nokhoogte is mede afhankelijk van de goothoogte. Hierdoor zijn er 4 type muurkassen. De LL laag-laag, de LH laag-hoog, de HL hoog-laag en de HH hoog-hoog. Op deze manier wordt de ideale tuinkas voor de hobbyist gecreëerd. De luchtramen zijn voorzien van een raamuitzetter. Optioneel is een raam in de zijgevel. (Muur) kassen zijn nooit helemaal waterdicht.
 
Voor de beglazing kunt u kiezen uit 4 mm glas, 4 mm veiligheidsglas of 8 mm helder S.D.P. Desgewenst alleen in de wanden, dak of allebei. U kunt hierdoor uw kas op maat samenstellen. Bij kassen met een diepte van 309 cm zit er standaard 8 mm helder S.D.P. op het dak. (Muur) kassen zijn nooit helemaal waterdicht. Tegen meerprijs kan de kas gekit worden.

Een beschrijving van alle Perdok Euro Kas modellen vindt u onder kopje "kas informatie". In de prijslijst treft u de afmetingen en mogelijkheden aan. Bestellen is mogelijk per telefoon, e-mail info@perdok-kassen.com of ons contactformulier en uiteraard bent u van harte welkom bij ons in Winschoten. Uiteraard kunnen we u ook eerst een vrijblijvende offerte maken. 

 

Perdok retro maatwerkkas

Adres

J.D. van der Veenstraat 28
9672 AC Winschoten

T:     +(31) 0597-434308
E:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.