Uw winkelwagen is leeg
Home Kassen Informatie Glas of S.D.P.

Glas of S.D.P.?

Glas, veiligheidsglas of S.D.P.?

Welk beglazingsp-k-23,5HLmateriaal zal ik nemen? Onze kassen worden gemaakt van aluminium en 4mm glas. Naast de standaard 4 mm beglazing heeft u keuze uit 4 mm veiligheidsglas en 8 mm helder S.D.P.

Voordelen van glas

Doorzichtig: Van buitenaf kunt u alles bekijken in de kas.

Lichtdoorlatend: Vroeg in het seizoen is veel licht goed voor de planten

Verlengen van het seizoen: Glas heeft niet dezelfde isolerende werking als S.D.P. Hobbykassen met glas kunnen worden geïsoleerd door middel van noppenfolie en verwarmd worden middels een kachel om de kas vorstvrij te houden. Glas is 100% recyclebaar.

Gehard veiligheidsglas: Het geharde glas onderscheid zich van gewoon glas omdat het 5x sterker is. Bij ruitbreuk valt het glas niet in scherven maar in kleine stukjes uit elkaar. Gehard glas / veiligheidsglas is 100% recyclebaar.


Voordelen van S.D.P.p-k-36-sdp-opaal-2

Het glas kan vervangen worden door S.D.P. (stegdoppelplaten). Deze platen zijn gemaakt van kunststof en hebben minimaal 2 lagen met kanalen er tussen.

Isolatie: De platen zijn zo opgebouwd dat ze een isolerend effect hebben. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de kas en betere groeiomstandigheden voor de gewassen. De platen die in de Perdok Kas gebruikt worden zijn helder en 8 mm. dik.

Langere seizoenen: Het groeiseizoen wordt door de isolerende platen verlengd. Het warmteverlies is geringer dan bij glas, daardoor gaan de kosten om de kas te verwarmen omlaag.

Sterkte: S.D.P. is slagvast en daardoor bestand tegen vallend fruit, takken en balspelen van kinderen.

Constructie: De lagen van de platen breken de zonnestralen, daardoor wordt de noodzaak om zonwering aan te brengen verminderd.

Recyclebaar: S.D.P. is, evenals glas, 100% recyclebaar.Jeroen Bosch Ziekenhuis Breedkapper 530 x 830

Adres

J.D. van der Veenstraat 28
9672 AC Winschoten

T:     +(31) 0597-434308
E:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.